Schadeherstel

Schadeherstel

Meer dan 40 jaar gespecialiseerd in schade herstel van personenwagens, bedrijfs- wagens en oldtimers met als specialisatie Corvette…

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van schade en spuiten van auto’s, motoren, scooters,Meubels etc. Tevens is er expertise aanwezig met betrekking tot het richtwerk op een richtbank, het uitdeuken en de (de)montage van alle onderdelen. Autoruiten kunnen hersteld of vernieuwd worden en kunststof interieur repareren we graag voor u.

Wij onderscheiden ons van andere schadebedrijven door een uitgesproken klantgerichtheid, een buitengewoon hoog kwaliteitsniveau en een efficiënte werkwijze.

Deze klantgerichtheid wordt vertaald op meerdere manieren. Van het invullen van het schadeformulier tot en met het puntgaaf afleveren van de auto. Kortom, een volledige dienstverlening.

Als uw auto schade heeft die gerepareerd moet worden neemt u dan contact met ons op. Wij zullen dan samen met u het schade- aangifteformulier invullen en aangifte doen bij uw verzekering of tussenpersoon. Vervolgens maken we een afspraak voor expertise bij uw verzekering of bij de verzekering van de tegenpartij.

Verder gaan we dan de schade afhandelen met de schade expert, en maken een afspraak met u voor reparatie van de schade.

Vervolgens wordt de schade gerepareerd volgens de kwaliteitsnormen, en zorgen ervoor dat u een perfect en vakkundig gepareerde auto terugkrijgt.

U ziet het: Als u schade heeft, hoeft u alleen maar met ons contact op te nemen,  de rest van de schade-regelingen en afhandeling nemen wij voor u uit handen.